Over ons

ScooterPunt heeft zijn deuren geopend in Deurne & Someren! Wat doen wij allemaal? Voornamelijk reparaties aan A-merken en het verkopen van onderdelen. Voor de kleinere reparaties zijn wij de aller goedkoopste! Denk hierbij aan banden vervangen, grote en kleine beurten, op/afvoeren, kleppen stellen, v-snaar vervangen, variorollen vervangen, remmen vervangen/bijstellen enzovoort. Ook voor alle andere reparaties kan u bij ons terecht.

Naast de prijs staat service hoog in het vaandel bij ScooterPunt. Alles is er op gemaakt dat u zo spoedig als mogelijk uw scooter weer terug heeft. Daarnaast kan u 's avonds en in het weekend uw scooter brengen en ophalen. Bij grotere reparaties wordt u tijdens de duur dat uw scooter bij ons staat op de hoogte gehouden van de staat van de reparatie.

Door 6 jaar flink te sleutelen aan scooters zijn er nog maar weinig verassingen. Hierdoor is er een goede inschatting te maken van wat er aan de hand is. Hierdoor komt u niet voor verrassingen te staan en kan u weer snel van uw scooter genieten.